СТВОРЕННЯ ПРОГРАМИ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ВАЖЛИВИХ ДАТ І ПОДІЙ - Чорна, Анастасія Анатоліївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є створення програми для запису та збереження важливих дат та подій. Завданням дослідження є проектування та розробка програмного засобу, побудованого за моделлю проектування MVC. Об’єктом дослідження є уже існуючі програми, за допомогою яких можна виконувати подібні дії з даними. Результатом дослідження є програмний засіб DatabaseFID, за допомогою якого можна записувати, зберігати, переглядати, оновлювати нотаток та надсилати повідомлення на електронну адресу.