ДИДАКТИЧНА ГРА- ЗАСІБ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСОБИСТІСНО-ДІЯЛЬНІСНОГО ХАРАКТЕРУ ЗАСВОЄННЯ ЗНАНЬ - Беримець, Юлія Юріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Анотація. Метою статті є наукове обґрунтування системи дидактичних ігор і методичну систему використання їх на уроках. Об’єктом дослідження є дидактичні ігри які доцільно використати під час засвоєння знань на уроках інформатики. Результатом дослідження є доцільно підібрані система завдання, ігор які доречно використати як засіб забезпечення особистісно- діяльнісного характеру засвоєння знань.