НЕЙРОМЕРЕЖЕВІ ТЕХНОЛОГІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ - Kuznietsov, Vladyslav (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
<span class="docData;DOCY;v5;5548;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">Метою дослідження є визначення особливостей запровадження нейромережевих технологій штучного інтелекту. Завданням дослідження є створення спецкурсу “Нейромережі як складова штучного інтелекту” для студентів закладів вищої освіти технічних спеціальностей. Об’єктом дослідження є інноваційний розвиток навчального процесу. Предметом дослідження є використання нейромережевих технологій штучного інтелекту під час навчання інформатичних дисциплін.