ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ STEM-ОСВІТИ В УКРАЇНІ - Ревун, Ярослав Сергійович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
У дослідженні проаналізовано сучасний стан освіти і розглянуто питання STEM-освіти в Україні. Об’єктом дослідження є модернізація і інноваційний розвиток освіти в Україні. Предметом дослідження є впровадження STEM-освіти в навчальний процес. Розглянуто основні особливості сучасної STEM-освіти: інтерактивне навчання, розвиток навичок критичного мислення, активна комунікація і командна робота. Визначено перспективні кроки впровадження STEM-навчання.