КОМП’ЮТЕРНЕ ТЕСТУВАННЯ - Онофрійчук, Наталія Сергіївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Мета дослідження полягає в тому, щоб показати переваги комп’ютерного тестового контролю та виявити головні його задачі. Завданням дослідження є виявлення переваг тестового контролю із залученням комп’ютерної техніки для його реалізації. Предметом дослідження є саме поняття тестового контролю як засобу для перевірки знань, умінь та навичок студента (учня), який проходить тестовий контроль.