ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - Бурятинська, Анна Григорівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Анотація: метою дослідження є використання комп’ютерних презентацій у різних сферах діяльності на сучасному етапі. Об’єктом дослідження є комп’ютерні презентації, предметом дослідження є ефективність використання комп’ютерних презентацій. Під час дослідження охарактеризовано використання презентацій залежно від цілей та галузей використання. Результатом дослідження є доведення ефективністі використання комп’ютерних презентацій в навчальному процесі, в бізнесі та в побутових цілях.