РОЗРОБКА WEB-ДОДАТКУ «ДОСТАВКА ЇЖІ»
Анотація
Метою створення веб-додатку «Доставка їжі» є оптимізація процесу, що пов'язаний з покупкою їжі та доставкою її у місце призначення. Завданням дослідження є розробка застосунку, який буде зручно використовувати для покупки та отримання їжі прямо у ваші руки. Об’єктом дослідження є система, що дозволяє отримувати замовлення від людей та їх доставка у місце призначення. Предметом дослідження є отримання онлайн послуг, щодо доставки будь-якого харчового продукту. Використані методи дослідження синтаксичного аналізу (парсингу) даних з навчальних веб-ресурсів. Результатом дослідження є розроблений автоматизований веб-додаток, який спеціалізується на процесі доставки
##submission.downloads##
Опубліковано
2024-05-20
Як цитувати
Бичков, В. (2024). РОЗРОБКА WEB-ДОДАТКУ «ДОСТАВКА ЇЖІ». Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, (12). вилучено із https://e-journals.udu.edu.ua/index.php/ikt/article/view/1413
Номер
Розділ
Інженерія програмного забезпечення
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).